Please choose your language:

Canapea din piele

Dorinta de a avea
mobila de LUX

Cu totii ne dorim sa locuim in conditii cat mai placute, cat mai luxoase. Din pacate acest lucru se dovedeste atat de costisitor incat... NOI venim insa cu dorinta, efortul si promisiunea ca va vom aduce mobila de LUX la cele mai mici preturi.

pentru mai multe informatii

Click aici
Canapeele de piele

Luxul canapelelor de piele

Va prezentam o gama variata de canapele si fotolii din piele, precum si alte tipuri de mobilier de lux la preturi de ocazie. Chiar daca va aducem preturi mici vom avea periodic si promotii speciale. Verificati periodic oerta AVI, pentru a avea parte de mari bucurii. Nu va cerem sa ne credeti pe cuvant. Va invitam sa le verificati calitatea si finisajul vizitatnd SHOWROOM-UL nostru.

pentru mai multe informatii

Click aici
Canapea piele ieftina

Mese si scaune LUX

Pentru ca o casa sa fie deosebita si completa evident ca e nevoie de mult mobilier si nu numai. Veti gasi la noi mese si scaune la calitate deosebita si pret daca nu mic atunci foarte accesibil. Cat de curand vom imbogatii gama produselor noastre cu elemente din sectorul amenajarilor si nu numai. De accea va invitam sa ne vizitati periodic site-ul pentru a fi la curent cu noutatile, ofertele si promotiile.

pentru mai multe informatii

Click aici
Mobila de lux
Mobila din Piele
Canapea Piele
     
Important
 
Noutati & Curiozitati
Intrebari frecvente
Promotii
Ultimele produse
 
Contact rapid

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

TELEFON: 021.312.82.23

   
Programul nostru
Luni-Vineri: 08.00-18.00
Sambata: 10.00-14.00

 

De ce mobila din piele AVI?

de ce Canapea din piele de la Avi?

Daca vrei canapele din piele de foarte buna calitate si cu un design deosebit, te asteptam in showroom-ul nostru pentru a face cunostinta cu viitoarea ta canapea. Fie ca esti in cautarea unei canapele cu design modernist, fie ca preferi o canapea clasica, canapele noastre din piele de taur sunt alegerea potrivita. Gama noastra variata de canapele de piele si paturi de piele poate satisface diverse gusturi si se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Daca ai anumite cerinte specifice pe care canapelele sau paturile din stoc nu le pot satisface, te asteptam la showroom-ul nostru pentru a te ajuta sa iti conturezi si personalizezi viitoarea canapea pe care tot noi o vom comanda si realiza special pentru tine.

 

Moda si trendul in 2013 pentru mobila de lux din piele

Personalitatea fiecaruia dintre noi este reflectata in totalitate prin modul in care ne decoram camera, casa, prin obiectele personale pe care le alegem, prin formele si culorile produselor pe care le preferam, precum si prin materialul si textura lucrurilor noastre.

Formele mobilei din piele in 2013

Formele colturoase sugereaza o personalitate transanta, tarie,  verticalitate in gandire, poate rigiditate si spiritul conservator al omului, in timp ce formele curbe, rotunde, line, sugereaza incredere in sine, blandete, o personalitate visatoare si toleranta, precum si flexibilitate in gandire.

Cromatica pentru mobila de lux in 2013

Referitor la cromatica, culorile calde tind spre feminitate, caldura caminului, un spatiu primitor, copilarie si familie, in timp ce culorile reci sugereaza personalitate pronuntata, taria caracterului, masculinitate, fiind totodata potrivite genului de persoane care privesc viata ca pe o provocare.

Desigur ca fiecare dintre noi are obiecte personale din mai multe sau chiar toate genurile prezentate mai sus, achizitionarea fiecarui obiect fiind determinata de starea de spirit a omului din momentul cumpararii produsului. Acest lucru rezida in complexitatea si multitudinea necesitatilor fiecarei persoane in parte, intr-un anumit interval de timp.

De asemenea, fiecare culoare, calda sau rece/non-culoare sugereaza o stare de spirit in care o persoana se afla intr-un anumit moment; acest lucru determina atat modalitatea in care ne amenajam caminul, centrul universului nostru, locul in care ne scriem zi de zi povestea vietii, cat si o puternica influenta asupra psihicului nostru in timpul petrecut in camin.

Cum alegem mobila de lux?

Pentru aceste motive, pentru confortul nostru psihic, este recomandata amenajarea caminului potrivit trasaturilor de caracter dominante ale fiecarei persoane in parte.

Prin urmare, designul, atat interior, cat si cel exterior, reprezinta insasi personalitatea noastra, modul in care ne privim, precum si modul in care suntem priviti si asimilati de catre cei din jurul nostru, individualitate, unicitate, conturul nostru spiritual.

 
De ce Mobila LUX Avi
De ce
sa ne alegeti?

Pentru ca suntem un grup de firme cu o vasta experienta in multe domenii. Grupul AVI s-a putut forma numai datorita consecventei si seriozitatii, atat fata de clienti cat si fata de noi insine. Intelegem ca o afacere profitabila exista doar atunci cand toti partenerii implicati sunt multumiti de rezultate.
ASTA FACEM NOI.

Alege Mobila de lux ieftina
Viziunea
noastra

Succesul nostru vine din faptul ca facem eforturi deosebite de a va aduce mobila de Lux, la cea mai buna calitate. Nu e usor lucru sa aduci pe piata mobila de LUX, din cele mai bune materiale, cu finisaje deosebite, la preturi atat de mici. Aceasta este promisiunea noastra: MOBILA DE LUX la PRETURI FOARTE ACCESIBILE

Contacteaza Avi Mobila LUX
Contact
rapid

Avi Mobila de Lux

Email: office@avi-mobilalux.ro

Telefon: +40 213.128.223;

Va asteptam in SHOWROOM-UL nostru din bvd. Ghencea nr. 126-132, sector 6, Bucuresti, in interiorul centrului comercial Home & Design Mall.

 

Click aici pentru a pune o intrebare

avi-mobilalux.ro CopyRight | All Rights Reserved Web Design by - Amenajari-Adminsistrare
[ Acasa ] [ Despre noi ] [ Produse ] [ Servicii ] [ Galerie ] [ Contact ]

Back to Top