Please choose your language:

Mobila de lux 2013

Mobila de lux ieftina
nu mai este utopie

Mobila de lux ieftina? Stim ca poate parea o contradictie intre termeni… un obiect de lux nu poate fi ieftin, iar un obiect ieftin nu poate fi de lux. Cum insa putem numi o canapea sau fotoliu din piele naturala cu un design clasic, atat de accesibila? Prin ieftin nu intelegem neaparat un chilipir, insa veti constata ca raportul-pret calitate pentru canapele si paturile nostre din piele este unul excelent.

pentru mai multe informatii

Click aici
Canapea piele lux

Luxul canapelelor de piele

Gama noastra varianta de produse se compune din canapele din piele naturala, paturi din piele naturala, scaune, articole de mic mobilier si alte accesorii si decoratiuni interioare de lux, toate acestea la preturi foarte bune si cu o estetica deosebita, in diverse culori si forme.

pentru mai multe informatii

Click aici
Oferta Canapea piele

Mese si scaune LUX

Pentru ca o casa sa fie deosebita si completa evident ca e nevoie de mult mobilier si nu numai. Veti gasi la noi mese si scaune la calitate deosebita si pret daca nu mic atunci foarte accesibil. Cat de curand vom imbogatii gama produselor noastre cu elemente din sectorul amenajarilor si nu numai. De accea va invitam sa ne vizitati periodic site-ul pentru a fi la curent cu noutatile, ofertele si promotiile.

pentru mai multe informatii

Click aici
Mobila de lux
Mobila din Piele
Canapea Piele
     
Important
 
Noutati & Curiozitati
Intrebari frecvente
Promotii
Ultimele produse
 
Contact rapid

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

TELEFON: 021.312.82.23

   
Programul nostru
Luni-Vineri: 08.00-18.00
Sambata: 10.00-14.00

 

Grupul Avi si piata mobilei de lux

AVI intra pe piata mobilierului de lux din piele

Grupul de firme AVI este fondat in anul 2002 si are o vasta experienta in diverse domenii precum: contabilitate, imobiliare, constructii, consultanta si audit, turism;

 Avantajul competitiv al AVI GROUP este dat de calitatea si complexitatea serviciilor oferite si de utilizarea eficienta a resurselor umane, la care se adauga baza tehnico-materiala, ce permite o mare flexibilitate in domeniul realizarii diferitelor tipuri de lucrari.     

Suntem permanent interesati de satisfacerea nevoilor dumneavoastra de dezvoltare curente si viitoare oferindu-va servicii de calitate si profesionalism. Calitatea produselor si serviciilor dumneavoastra este generata in mod direct de calitatea proceselor tehnologice si administrative care stau la baza productiei/prestarii acestora.

Grupul de firme AVI ofera si urmatoarele servicii:

  • Servicii contabile de specialitate (evidente contabile, bilanturi, balante);
  • Lucrari si servicii de antrepriza constructii (constructii case/reparatii case/apartamente/ garduri etc.);
  • Pachete si oferte turistice;
  • Servicii imobiliare (confruntare cereri si oferte imobiliare, inchirieri si vanzari apartamente/terenuri/case/vile).

 

 

 

 
De ce Mobila LUX Avi
De ce
sa ne alegeti?

Pentru ca suntem un grup de firme cu o vasta experienta in multe domenii. Grupul AVI s-a putut forma numai datorita consecventei si seriozitatii, atat fata de clienti cat si fata de noi insine. Intelegem ca o afacere profitabila exista doar atunci cand toti partenerii implicati sunt multumiti de rezultate.
ASTA FACEM NOI.

Alege Mobila de lux ieftina
Viziunea
noastra

Succesul nostru vine din faptul ca facem eforturi deosebite de a va aduce mobila de Lux, la cea mai buna calitate. Nu e usor lucru sa aduci pe piata mobila de LUX, din cele mai bune materiale, cu finisaje deosebite, la preturi atat de mici. Aceasta este promisiunea noastra: MOBILA DE LUX la PRETURI FOARTE ACCESIBILE

Contacteaza Avi Mobila LUX
Contact
rapid

Avi Mobila de Lux

Email: office@avi-mobilalux.ro

Telefon: +40 213.128.223;

Va asteptam in SHOWROOM-UL nostru din bvd. Ghencea nr. 126-132, sector 6, Bucuresti, in interiorul centrului comercial Home & Design Mall.

 

Click aici pentru a pune o intrebare

avi-mobilalux.ro CopyRight | All Rights Reserved Web Design by - Amenajari-Adminsistrare
[ Acasa ] [ Despre noi ] [ Produse ] [ Servicii ] [ Galerie ] [ Contact ]

Back to Top